Ge moet er maar eens op geraken op die k*tblog

26/12/2009

Tof idee zo’n ergernissenblog. Ik ben per definitie een zagewijf. Zo geboren. Maakt deel uit van mijn functieomschrijving -zie maar op pagina 12 van de manual-.

Heel tof idee dus. Maar ge moet er dan verdomme ook op geraken. Twee, ja T-W-E-E, dagen heeft dat geduurd vooralleer ik hier eindelijk ook iets kon posten. En ge moet niet denken dat die WordPress-support ons een handje vooruit kon helpen. Neuh neuh neuh.

Wilde weten hoe ge uwen blog van naam kunt veranderen? Geen probleem! Dingskes die automatisch opspringen? Geen probleem! Koppelen aan uwen mail? Geen probleem! Maar uitleggen hoe ge ervoor zorgt dat een admin ook effectief toegang krijgt tot z’n blog? Maar neen. Voor de geeks onder u die nu al geroepen zijn om mij een technische uitleg te geven: Deze blog stond niet in mijn dashboard bij de andere van mijn blogs. Hebde daar ook genen hekel aan, dat er altijd zo nerds zijn die het u eens zullen uitleggen hoe ge uw “klein probleemke” moet oplossen? Bij mijn productie zijn ze namelijk niet vergeten er een stel goedwerkende hersens aan toe te voegen die onafhankelijk kunnen denken. Ja voor een vrouwmens. Daar kijkt ge van op he!

Maar goed, genoeg gezaagd. Nu eentje gaan drinken met vrienden die -hopelijk- niet te veel zagen. Want als er één ding is waar ik een hekel aan heb, dan is het wel aan mensen die aan alles een hekel hebben.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: