Hoest

28/12/2009

In bijna twee (2) jaar ben ik niet ziek geweest. Nog geen valling van betekenis zelfs. Hoesten doe ik wel al eens maar dat is eerder Marlborogerelateerd.

De vorige twee nachten echter heb ik alles opgeteld een uur of tien geslapen. De rest van de tijd werd gevuld met rillen van de kou en hoesten. En wakkerliggen. Koorts heb ik niet. Dus griep kan het niet zijn.

Ik raadpleegde Dr. Google en vrolijk wist die mij te melden dat rillingen zonder koorts onder andere zouden kunnen duiden op :

-plotseling vrijkomen van bacteriële toxinen in het lichaam of andere ernstige infecties

-longontsteking, hersenvliesontsteking, griep, malaria-aanval en nierbekkenontsteking

Het zoekcriterium ‘hoest’ had ik er dan nog uitgelaten. Snel verliet ik Dr. Google’s kabinet en gaf mij over aan zelfmedelijden.  En een occasionele grienbui. Want niet slapen, dat doet wat met een mens. Men krijgt er ook hoofdpijn van. Dus misschien is het wél hersenvliesontsteking, griep of malaria. Gelukkig dat ik het niet aan House gevraagd heb, want dan was het vast lupus of sarcoidose.

Weet ge wat? Ik denk dat het gewoon PMS is.

Advertenties

2 Reacties to “Hoest”

  1. Miss Puntkomma Says:

    Mijn Dochter heeft die nierbekkendinges gehad. Niet om te lachen. Dus als u dat ook hebt, rep u naar de kliniek. En daar kan u zich ergeren, u houdt het niet voor mogelijk.

  2. zapnimf Says:

    Weetgewat? Ik denkt dat gij gewoon een kort geheugen hebt. Overlaatst heb je mij afgewimpeld omdat je ziek was. Allez, euhm, grrr, toch?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: