Wat krijg je wanneer je vier vijf zes vrouwen samen in misantropische omstandigheden verenigt?
Ergernissen in het kwadraat. Welkom bij Misantropia.

Lieneuh

Miss Puntkomma is een van de jongere zagen van dienst. Bijna 30, maar daarom niet minder misantropisch. Heeft last van hoogsensitiviteit, en ergert zich bijgevolg aan …veel. Werd onlangs “iets te direct in haar communicatie naar anderen” genoemd. U bent gewaarschuwd.

Tantieris is een oude zaag die zich verheerlijkt in het ongenoegen van de fuck-the-world-mentaliteit. Zij blogt sedert vijf jaar en vond desalniettemin nog geen uitlaatklep om zich volledig te laten gaan in het gezeur dat orgastisch opluchtend kan zijn. U merkt het, seks, drugs en rock en rollen zijn haar niet vreemd. Vooral dat rollen dan.

Witch

DeHuisvrouw is een nog oudere zaag dan Tantieris. Blogt al meer dan 3 kerstmissen lang. De categorie met de meeste posts op haar eigen blog heet ‘Ergernissen’.  Dus het mag u niet verbazen dat een misantropische blog haar het beste idee sinds de uitvinding van de afwasmachine leek.

Annliesbet is dwars (en dat mag u letterlijk nemen) geboren en zal volgens haar moeder haar ganse leven “dwars” blijven.  Ik begrijp niet wat ze bedoelt : ik zeg gewoon wat ik denk en dat op mijn eigen recht-door-zee manier.  Ik val aan als iets of iemand mij ergert. Deze blog is mijn natuurlijke habitat.

Advertenties

Eén reactie to “Misantropia”

  1. kuisvrouw Says:

    Een dt-fout hierboven! (lijn 2)
    Een ergernis.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: